ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ - ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΗΔΕΙΩΝ - ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ - ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΙ - ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΕΙΣ ΦΗΚΗ ΠΥΛΗ ΤΡΙΚΑΛΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ - ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΗΔΕΙΩΝ - ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ - ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΙ - ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΕΙΣ ΦΗΚΗ ΠΥΛΗ ΤΡΙΚΑΛΑ

Διεύθυνση - ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ Διεύθυνση: ΦΗΚΗ - ΠΥΛΗ Τ.Κ. - ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ Τ.Κ.: 42100
Περιοχή - ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ Περιοχή: Τρίκαλα Κατηγορία - ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ Κατηγορία: ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ
Τηλέφωνο - ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ Τηλέφωνο: 2431052000,2434022849 Fax - ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ Fax: 2431052000
Κινητό - ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ Κινητό: 6945274235, 6984865539 E-mail - ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ E-mail:
Υπεύθυνος - ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ Υπεύθυνος: ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ Ιστοσελίδα:
ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ   TELETES PLIATSIKASTRIKALA   FUNERAL OFFICE TRIKALA   ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΗΔΕΙΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ   ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΟΡΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ    ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΙ  ΣΟΡΩΝ   ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΕΙΣ  ΝΕΚΡΩΝ   ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ   ΣΤΕΦΑΝΙΑ    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΛΑΡΙΣΑ ΒΟΛΟΣ   Το γραφείο τελετών ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, με έδρα ...
Επισκέπτες: 8928

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ - ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΗΔΕΙΩΝ - ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ - ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΙ - ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΕΙΣ ΦΗΚΗ ΠΥΛΗ ΤΡΙΚΑΛΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ - ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΗΔΕΙΩΝ - ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ - ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΙ - ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΕΙΣ ΦΗΚΗ ΠΥΛΗ ΤΡΙΚΑΛΑ

ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ
 
TELETES PLIATSIKASTRIKALA
 
FUNERAL OFFICE TRIKALA
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΗΔΕΙΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ
 
ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΟΡΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ 
 
ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΙ  ΣΟΡΩΝ
 
ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΕΙΣ  ΝΕΚΡΩΝ
 
ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ
 
ΣΤΕΦΑΝΙΑ 
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΛΑΡΙΣΑ ΒΟΛΟΣ
 
Το γραφείο τελετών ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, με έδρα την Φήκη Τρικάλων και Πύλη Τρικάλων, διαθέτει πολυετή εμπειρία και βρίσκεται κοντά σας με συνέπεια, εχεμύθεια και σεβασμό στην απώλεια αγαπημένου σας προσώπου.
 
Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, προσαρμόζουμε τις τιμές ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα της κάθε οικογένειας.
 
Είμαστε δίπλα σας 24 ώρες και με ένα τηλεφώνημά σας, ερχόμαστε στο σπίτι ή το νοσοκομείο.
 
Αναλαμβάνουμε την τέλεση κηδειών, μνημόσυνα, στεφάνια, στολισμοί εκκλησιών, αποτεφρώσεις νεκρών, καύσεις, εκταφές, επαναπατρισμούς και μεταφορές σορών στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία) 
 
Οι τιμές για την οργάνωση μίας τελετής κηδείας, προσδιορίζονται σύμφωνα με το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών & προϊόντων. Πχ. το είδος του φερέτρου, την ποικιλία και το μέγεθος του ανθοστολισμού κ.λ.π.
 
Ένας ακόμη παράγοντας που διαμορφώνει το τελικό κόστος είναι το κοιμητήριο που θα γίνει η ταφή, καθώς τα δικαιώματα ταφής και λοιπές χρεώσεις ποικίλουν ανά νεκροταφείο και Δήμο.
 
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να πάρετε μία συνολική προσφορά και τις προτάσεις μας για την τέλεση της κηδείας στο Κοιμητήριο που σας ενδιαφέρει.
 
Αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε και να τελέσουμε τα αντίστοιχα μνημόσυνα για την ευρύτερη περιοχή Των ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ συνεργαζόμενοι μόνο με τους καλύτερους επαγγελματίες στο κόλλυβο και τον ανθοστολισμό, παρέχοντας σας έτσι μία πολύ προσεγμένη και άψογη τελετή.
 
Η τιμή για ένα μνημόσυνο εξαρτάται από τον αριθμό των καλεσμένων που υπολογίζετε να δώσουν το παρόν και τις συνοδευτικές υπηρεσίες (πχ. ανθοστολισμός εκκλησίας).
 
Διεκπεραιώνουμε για λογαριασμό σας όλες τις διαδικασίες που είναι αναγκαίες για την πραγματοποίηση της τελετής.​
 
Ο σεβασμός, η αξιοπρέπεια, η ποιότητα των υπηρεσιών μας και οι τιμές που προσφέρουμε, φέρνουν το γραφείο μας στην πρώτη θέση προτίμησης. Στον ιστότοπό μας, μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε όσες πληροφορίες χρειάζεστε για την οργάνωση μίας κηδείας ή αποτέφρωσης ή επαναπατρισμού αλλα και βέβαια και για την τέλεση των μνημοσύνων.
 
Είμαστε στη διάθεσή σας να σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε, με ένα απλό τηλεφώνημα, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση.​ Το γραφείο μας λειτουργεί 365 μέρες το χρόνο με άμεση εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο σε Ελλάδα και Εξωτερικό, καλύπτοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.
 
ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ